Θέαλος | Κοινωνικές Εκδηλώσεις | Restaurant | Café

Θέαλος

Θέαλος Ερέτριας

Γάμος

Ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων δίπλα στο κύμα. Ο εξωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 600 άτομα δίπλα στα καταγάλανα νερά, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από μια πολυτελή, ευρύχωρη και κλιματιζόμενη αίθουσα με απεριόριστη θέα στον Ευβοϊκό και μπορεί να φιλοξενήσει έως 350 άτομα.

Βάπτιση

Ένας νέος πολυχώρος εστίασης και ψυχαγωγίας που διατίθεται να σας φιλοξενήσει μέσα σε 4 στρέμματα ασφαλούς περιβάλλοντα χώρου στα καταγάλανα νερά του Ευβοϊκού.

Κάθε εκδήλωση για μας είναι μια πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να μας μείνει αξέχαστη, γιατί γνωρίζουμε πως η εκδήλωσή σας θέλετε και πρέπει να μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας ως υπέροχη και τίποτα λιγότερο.

Θέαλος Ερέτριας

Θέαλος Ερέτριας

Restaurant

Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα φαγητών, τις χαμηλές τιμές και την παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον που δημιουργήσαμε για εσάς.

Café ‐ Beach Bar

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στο ιδιαίτερο περιβάλλον του Θέαλου που καταφέρνει να ξεχωρίζει. Επάνω στη θάλασσα, δοκιμάστε καλοκαιρινά κοκτέϊλ με την παρέα σας, συνδυάζοντας το ρόφημά σας με μια βουτιά στην παραλία.

Θέαλος Ερέτριας